Alla inlägg under augusti 2010

Av Johanna - 19 augusti 2010 10:26

Hejjjsssan!

Jag börjar bli smått rastlös efter dag fyra hemma i sjukstugan. Men idag känner jag mig faktiskt bättre, inte lika mycket som en kamin :) Hoppas på att kunna jobba imorgon, men bäst att känna efter hur man mår! Peppar upp mig med lite Spotify, en toppenuppfinning enligt mig.


Vad ska jag hitta på att äta idag då? En sallad kanske :) Jag har förresten gått ner 3.5 kg, planen är ju ett par kilo till men vi får se hur det går. Känns skönt att det är påväg ner iaf! Har börjat äta Omega-3 tabletter, det ska ju vara bra, men jag gillar det inte, tycker att det smakar fisk titt som då i halsen, euuu. Men vad gör man inte för att göra kroppen gladare?


Oj nu kom solen, känns både och, vill verkligen att det ska vara fint väder i helgen, då vi ska fira Mamma <3 Det kommer att behövas då vi har en del utomhusaktiviteter ;) Hmmm måste kolla så att jag har kläder rena, tvättstugan i vårt hus är stängt för renovering. Får tvätta hos Syrran i värsta fall. De gullisarna åker till Thailand nästa vecka! Jag är så glad för deras skull! De kommer att ha det sååå bra och de är sååå värda denna resa <3


Nu ska vi se om jag orkar mig in i duschen!


Hej hopp!

  

Av Johanna - 18 augusti 2010 15:58

Hola Bolla!

Jag och soffan är för tillfället ett, eller ja de senast tre dagarna. Förkylning och feber, men det är bara att vila så går det över :)


Dagens klagomur:

Jag är som en levande kamin och jag kan inte ha öppet i vår tokvarma lägenhet då de bygger ett hyreshus 50 meter från vår balkong, det tjuter och lever och de spränger så man får för den delen inte ha öppet heller. Jag försöker att hålla snyggt i lägenheten men av något anledning ser det ut som ett bombnedslag vilket är ännu mer irriterande när man är hemma hela dagarna. Det visar mest skit på tv under dagtid, med andra ord inte mycket att roa sig med när man är sjuk. 


Såååå det var skönt, nu har jag klagat klart för denna månad, klaga är inte min cup of tea, men nu så var det klart :)


Ringde just en gammal kompis från Vimmerby som jag inte pratat med på ett tag, roligt att höra hur hon hade det. De ska ha återträff med vårt gamla tjejgäng i helgen, hade varit suuuperskoj att vara med, men vi ska fira Mammas 60-årsdag i helgen! Det ska bli så underbart skoj att ägna en helg bara för henne, hon är sååå värd det <3


Nu har jag ätit middag, gröt på korv, alltså en sådan gröt man köper färdig, det smakade riktigt gott! Massa kanel och mjölken bredvid ska det vara :) 


Kram & Puss !

Av Johanna - 1 augusti 2010 22:08

Heeeellluuu.

Denna helg har varit toppen, vi har verkligen gjort trevliga saker. Igår var jag ett par timmar hos frissan, blev nöjd, hon är bra min lilla frissa. Jag fick henne än en gång att göra mig mörk, fast hon så gääärna vill att jag ska vara ljus, hon gillar nämligen blont hår.. Men det har sina naturliga förklaringar. 

Sen drog i till Hammarby Sjöstad till Östgötarna som bor där. Vin och snittar, inte fel. Rock n Bowl blev nästa anhalt, jag sopa självklart banan med de andra..eller hur var det nu? Skoj var det i alla fall =)


Sen hann jag med att jobba lite hemifrån också, hade lite panik till att börja med då jag insåg att den jag skulle jobba med hade glömt bort det, vilket innebar att jag skulle få det väldigt hett om öronen. Som tur var hade hon missförstått tiderna vi jobbar så hjälpen kom till slut, det kändes skönt. 

Idag tog vi MC:n till stranden och pressa ett tag, blåsten hade fått för sig att komma men vi hängde i rätt länge ändå I LOVE SOLEN. Lunch blev på Brostugan, ett mysigt café vid havet vid Drottningholmsbron. Sen föll sig vår kulturella sida in och vi tog en fin liten rundtur på Drottningholms slott. 


Nu har vi grillat och sett en film, eller ja håller på att se en film, helt plötsligt så gick Mattes laddare sönder till datorn så vi får helt enkelt hejja oss och vänta med att se klart filmen när han har handlat in en ny. Så kan det gå =) Vid närmare eftertanke vore det faktiskt inte så dumt om det mesta gick sönder som hade med teknik att göra, åhhh vad mysigt vi skulle ha det utan datorer, mobiler etc. Fast det skulle bli lite väl dyrt förresten, jag tar tillbaka det, utom det med myset såklart ;) Kanske det skulle hända sådär ett par timmar i veckan, tänk vilken kvallatid man skulle få. 


Nu borde jag ha somnat för sådär 40 minuter sen, jag sover aldrig åtta timmar i veckan, är glad om jag sover sju =( Inte bra, jag håller på att dietar/nytt må-bra liv, så lite kolhydrater och socker som möjligt och inte så mycket mat heller. Man blir inte pigg kan jag säga, så jag behöver verkligen sömn för att orka. Svårt med söndagkvällar, man kommer liksom inte isäng.. Går jag ner några kilo samt får bort den ständiga smärtan som kommer från ryggen så kommer jag må så mycket bättre. Jag ska göra mitt bästa. Denna veckan har gått jättebra, så bra att min Äskling gav mig vackra blommor som belöning, en av mina favoriter, Liljor <3  

Jag har däremot unnat mig mer än vad jag tänkt nu på helgen, men förhoppningsvis ska det inte orsaka något större negativt för mig. I morgon är det back to smalmat och funlight =D Tjooohooo.


Nu är det faktiskt dags att börja tänka på sängen i alla fall. I och för sig har jag redan börjat förbereda, gjort korsdrag genom lägenheten för att vi ska kunna sova utan att få värmeslag. 


Godnatt och Puss Kärlekstuss

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards